Enter Title

ORDER / SUPPORT
08-210580


- MARINPRODUKTER
- POLERMASKINER

Intresserad av att komma i kontakt
med våra proffsprodukter?
Kontakta oss!

 

 

 

 

 

 

FORBINABÅTAR AB

 

SMUGGLER

Meguiar’s är inte bara ett av världens största bilvårdsmärken utan även ett av världens största båt- och husbilsvårdsmärken som bygger på samma tekniska formula som bilvårdsserien. En revoutionerande teknik som saknar motstycke på marknaden.

 

Ledande företag som SMUGGLER föredrar Meguiar's på sina nyproducerade båtar, men Meguiar’s Marine & RV serie är inte bara för proffs utan även för den glade båtentusiasten. Vi bryr oss lika mycket om din båt eller husbil/husvagn som du.

 

Meguiar's marina sortiment av produkter kommer att hålla din båt så snygg och underhålls precis som du gör din bil.

 

Underhåll på en båt är ett pågående arbete då din båt är ständigt utsatt för väder och vind. Sol, vatten och vind påverkar kontinuerligt de många ytor på din båt. Underhålla dess skick och utseende kräver några speciella varor, produkter och verktyg. Av dessa professionella produkter är några tillverkade speciellt för duk, vinyl, plexiglas, gelcoat och glasfiber ytor på din båt.

 

Alla dessa ytor kan behandlas för att tåla väder och vind och hålla ett nytt utseende genom åren. Dessa Meguiar's produkter för båtar kommer att rensa, skydda och underhålla alla storlekar fartyget i alla väder och vattenförhållanden.