Enter Title


 

ORDER / SUPPORT
08-210580
 

 

Intresserad av att komma i kontakt
med våra proffsprodukter?
Kontakta oss!

 

- SÄKERHETSDATABLAD

  

 

 

För kontakt eller för att köpa Proffsprodukter
ring oss på 08-21 05 80


KATALOG!Liksom många företag beror professionella rekondares inkomster på att få högkvalitativa produkter i stora kvantiteter till ett lågt pris. Produkterna måste ge resultat som är till belåtenhet för deras kunder utan att tömma plånboken. Inga problem med Meguiar’s Professional Detailer produkter! Att köpa i bulk har aldrig varit så prisvärt. Plus, dessa produkter fungerar verkligen! 
Meguiar’s Professionella Detailer produkter är utformade för snabbhet, effektivitet, kostnadseffektivitet, och naturligtvis utmärkta resultat. För professionella rekondare och entusiaster gör Meguiar’s skillnad.

 

Med allt från avfettning med miljötänk upp till coating har Meguiar’s produkter för alla dina bilvårdsbehov. Med genomtänkta helhetskoncept gör vi din verksamhet mer lönsam och dina kunder nöjdare. Inte nog med det så Har Meguiar’s revolutionerande tekniker i våra produkter som ingen annan kan matcha. Ingen rubbing "cuttar" lika snabbt & mycket men ändå avslutar lika fint som en polish som Meguiar’s compound serie. Det är inte konstigt att stora aktörer använder sig av våra produkter. Allt detta hittar du här i våran Produktkatalog.

 

 

Vi på Meguiar's ser till helhetslösningen med kvalitativa produkter och ständig support och utbildning som får ut det bästa ur dej och din personal, allt för att just dina kunder ska få önskat resultat när de anlitat dej. På Meguiar's är vi stolta över att ha en otroligt väl fungerande support i form av telefon och mail men även via vårat FACEBOOK FORUM som ständigt besvaras av både utbildade och av kunniga människor från hela vårt avlånga land. Meguiar's Produkter kommer i nästan komplett uppsättning med tillhörande dispencers färdigtryckta med blandningsförhållande och innehållsförteckningar för att du och din personal ska lätt kunna köra rätt utan krångel eller misstag, vi tänker på detaljerna som underlättar ditt arbete.

 

Meguair's Detailer Serie är en samling av produkter som innefattar allt vad gällande bilvård och kommer i kvantitet för att hålla priset nere. Detailer serien är framtagen för de som sysslar med just "Detailing" och fyller rekondarens alla behov av produkter ifrån a-ö.

Breda, blandningsbara, koncentrerade produkter som leder till billiga, multifunktionella och högkvalitativa produkter som fungerar otroligt bra, doftar gott och inte kostar en förmögenhet.

Alla produkter har tillhörande förtryckta dispensers att arbeta ur, där både blandningsförhållande och varningstexter mm står tryckt direkt på flaskorna vilket underlättar för företaget och för miljöinspektionerna.
 

Allt ifrån interiör-rengöring, fönsterputs, vinylglanser och 1-stegsprodukter för alla rekondarens behov.
 


Meguiar's Mirror Glaze serien som sedan 1901 har varit Nr 1 när det kommer till att göra finishinen fri från skador och matthet. Med hjälp av Mirror Glaze serien har bilar välden över alltid kunnat blänka av högsta grad och alltid haft de bästa skydden. Det är inte konstigt att Meguiar's prdoukter använts på alla de främsta utställningsbilarna genom bilens historia.

De senaste Compounds och polishar från Meguiar's bygger på en pattenterad teknik som kallas för S.M.A.T och är en av anledningarna till varför Meguiar's produkter tar dej längre på kortare tid än något annat system kan göra.
 

 


En polertrissa är minst lika viktig som polermedlet du häller på den. Många tror att det går att använda vilken trissa som helst och fort uppnå samma resultat som med Meguiar's Högteknologiska pads som är framtagna för att göra specifika saker på specifika arbetssätt, roterande eller oscilerande.
 

WOOL & FOAM PADS

Meguiar's Mirror Glaze Soft Buff  & Cut n' Shine Pads är marknadsledande pads som bygger på kvalitet, känsla och överlägsen teknologi vilket gör dem mer effektiva, ger dem bättre känsla, bättre kvalitet, längre hållbarhet och bättre finish.
Meguiar's pads är framtagna för att göra dig och polermaskinen ett med lacken när du arbetar. Tack vare padsens mjuka och följsamma konstruktion lämnar du mindre hologram, djupare finish, och betydligt mycket bättre resultat än tidigare utan att tumma på defektborttagningseffekten.
 

DA FOAM & MICROFIBER PADS

Meguiar's pads har lägre profil vilket låter mer slagkraft ifrån DA-maskinen att bearbeta lacken och inte uppslukas av trissan.
Den senaste teknikens DA pads kommer ifrån Meguiar's då man genom teknologiska framsteg inte bara har snabbare defektborttagningseffekt, mjukare känsla, bättre avslutande finish, längre hållbarhet utan även teknologi som minskar förbrukningen av polervätskor då padsen inte absorberar lika mycket vätska som traditionella pads.