Vill du vara med och visa upp din bil, skicka information om din bil och vilka produkter samt bilder på bilen och produkterna till manne@meguiars.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mars

Alxander Hellström

Toyota 2jz-gte

Hans Turesson

Trans Am -87 

 

Största intresset är självklart bilar. Har haft Supra som drömbil väldigt länge och till slut hittade jag en som föll mig i smaken. Det är en 2jz-gte som är ombyggd till singelturbo. Putsen är gjord med enbart Meguiar's produkter (självklart!).

 

Har ägt bilen i 24år och allt är orginal utom fälgarna. 

Lacken är det ingen som tror är orginal tack vare Meguiar's vax.

 

Sören Christoffersson 

Ford Cab -32 Sv såld
Mullins trailer 1936-37

Rikard Johansson 

Bmw 520d F11

Robin Brännström 

Volvo V70ii -10 2.4D

Ekipaget har behandlats enbart med Meguiar's i Meguiar's Detail Center Sandviken. Har precis klivit in i Meguiar's familjen och era fantastiska produkter.
Innan bilden togs så tvättade jag bilen med Meguiar's Ultimate Wash & Wax. Jag ser fram emot ett grymt år med Meguiar's! 
Polerad med Meguiar's Ultimate Compound, Ultimate Polish, Ultimate Liquid Wax sedan Paint Protect 365. Underhålls tvättar med Ultimate Wash & Wax. Meguiar's levererar!

April


Damir Odobasic
Subaru Impreza

Hugo Santonen 
Toyota Mr2 1991
  Bilar är en stor del av mitt liv, och där hör det till riktigt bra puts ! På bilen används endast Meguiars produkter så som, ultimate wash and wax,ultimate quik detailer,endurande tire gel mm.. Bilen är även Folierad utav Meguiars Detail Center Halmstad Tidigt nu i våras var det dags att inhandla lite nya bilvårdsprodukter och jag bestämde mig för att pröva meguiars ultimate serie, och här har vi då resultatet!
En oslagbar glans, doften utav ultimate pastewax är himmelsk, avrinningarna är magiska och reflektionen talar för sig själv!
Många kommer fram på träffar och frågar om bilen är omlackerad men då svarar jag glatt att lacken är original men behandlad av de bästa produkterna enligt mig.. Meguiars såklart


Eddie Jansson

Porsche 944 -84
"Zero 7" -15


Anton Fredriksson
Volvo S70

Andreas lindquist 
Mercedes s124 300-24v turbo

Jag använder just nu:
-Ultimate Quick Detailer
-Ultimate Quick Wax
-Ultimate Liquid Wax
-Ultimate Polish
-Ultimate Wash & Wax
-Perfect Clarity Glass Cleaner
-NXT gen Tech 2.0 Wax
-NXT gen Metal Polish
-Mikrofiberduk, tvätthandske
-Polermaskin

 

Era produkter är helt enkelt bäst och trevligast att använda för en entusiast (som det för övrigt står på vindrutorna) som mig och kommer alltid att förlita mig på kvalitén som ni leverar. Skulle aldrig vilja använda något halvdant på Zero:n, mitt hembygge! :)

Använt mig av produkterna på bilden från er och är grymt nöjd. Mest nöjd är jag över Paint Protect som verkar vara väldigt dryg och håller ett bra skydd under lång tid. Har alltid kört med Meguiar's produkter på mina bilar, det innebär microfiber handsken, watermagnet duken, ultimate wash & wax, ultimate polish, liquid wax, Quik detailer, tire gel, metal polysh m,m. Suveräna grejer!

MAJ

Joakim Hedström

Volvo V70

Malin Jansson

Volvo 142 1970

 

Har nyss börjat tvätta med Meguiar's prudukter och är super nöjd, det blir skillnad!

Bilen är tvättad med Ultimate Wash & Wax och tvätthandske. (microfiber wash mitt)
 

Bilen är en Volvo V70 2010 som används dagligen.

Trots att bilen ej är polerad på över ett år så ser den ny vaxad ut tvätt efter tvätt. 

Ganska ny i Meguiar's familjen men frälst. Samlingen växer och varje produkt man provar blir en glad överraskning trots höga förväntningar! Volvon är förstabilen som jag haft i drygt ett år och som vi renoverat samt lackat om. Garagelackens små brister försvinner dock under proffsigt skydd och finish tack vare er. Finbil som skall hålla och följa med mig länge och förtjänar att må som en kung. Tvekar inte en sekund på kvaliteten ni levererar och ser fram emot att tillsammans med "Gamle Grön" testa mig fram bland resten av era produkter!
 

Använder just nu:

- Ultimate Was & Wax shampoo

- Wash Mitt mikrofiberhandske

- Deep Crystal Carnuba Wax

- Endurance Tire Gel

- Hot Rims Wheel & Tire Cleaner

-Carpet Cleaner

Mattias Hansson 

Nissan 350Z GT

Peter Karlsson

VW 1959


Peter Ormberg

Hej jag har använt era produkter i flera års tid och är super nöjd!

Har en hel hylla hemma med en hel del produkter från er.

När jag tvättar använder jag Ultimate Wash & Wax och självklart eran microfiber handske 
 

Sen vet jag ärligt inte hur många boxar med Paint restoration kit jag har köpt tycket det är helt suveränt ett perfekt kitt som gör bilen nästintill ny igen. Ett stort plus i kanten är att leran följer med i detta paket som verkligen rengör lacken och är lätt arbetad. Provade nyligen ert Wax som verkar vara grymt och vilken vattenavrinning det lämnar! NXT Generation Tech Wax kan inte mer än annat säga att jag är riktigt nöjd med era produkter

Köpte mina första Meguiar's medel på Elmia i år och är supernöjd. Ultimate Compound, Ultimate Polish, Ultimate Liquid Wax. Detta är min vw 1959. 6400 mil handpolerad men vill skaffa en Da Power System senare för ännu finare bilar.

Använder Meguiars Diamond Cut och Paint Protect. 

Blir perfekt finish.

JULI

Kim Lindberg

Saab

Henrik Larsson

Bmw 520D M -12 

 

Bilen är tvättad med Ultimate Wash and Wax, Microfiber Wash Mitt och avtorkad med Microfiber Water Magnet

Sen är den lerad med Smooth Surface Clay kit (G1016)

Efter det polerad med följande:

M100 DMC6

M205 DFP6

M21 DFF6

Alla plast detaljer insmorda med Ultimate Protectant

 

Hjulen: är tvättade med Hot Rims All Wheel Cleaner och insmorda med Endurance Tire Gel

Använder :

Ultimate Wash handsken 

Ultimate was & wax

Hot rims all wheel & tire

Hot shine tire spray

Speed detailer

Era produkter är helt klart dom bästa på marknaden för fordon. Fick lite prover av er på Stockholms mässan 2006 när jag var där och ställde ut min gamla mustang 69a. Sen dess har jag bara använt era produkter och är så nöjd mer resultatet av dom

Sandra Westerlund

Volvo S70

Petter Lilled

VW 412 -73

Jonny Jensen

Volvo V70 D4

Har en Volvo s70 GLT -99 som jag åker runt på utställningar med. Har bla kommit 3a i Girl Power klassen på Vallåkra 2016. Hade aldrig fått så snygg puts på den utan Meguiars produkter och det är de enda produkterna jag använder

Bilen är som sagt en VW 412:a från -73 där karossen rensats på det mesta som sticker ut (eller in). För att gå all in med cruisandet så har bilen också en rejäl stereo och utrustad med fjärrstyrd luftfjädring. 

Lacken sköts om med m100, m205 och m21. Sedan används Ultimate Wash & Wax, Ultimate Detailer m.m. tillsammans med resten av Meguiars produktprogram för att hålla bilen hal och blank. 

Volvo V70 D4 Sport 2015 i färgen CrystalWhite. Vid senaste polering användes Ultimate Compound, Ultimate Polish, NXT Tech 2.0 vax och Paint Protect 365. Tvättas regelbundet med Ultimate Wash & Wax och gnuggar lite Ultimate Quick Wax och Quik Detailer emellanåt till träffar osv. :)

AUGUSTI

Jim Lindeborg

Volvo V40 Carbon Edition

Alexander Jelinski

Audi

 

Behandlas endast med Meguiar's. Polerad med M205 och M21, ligger även Ultimate Fast Finish på den. Underhålls 2-3 gånger i veckan med Ultimate Wash & Wax och D115. Toppas med D156 eller Quik wax. 

Det är alltid en fröjd att använda sig utav Meguiar's och se hur lätt det är att få ett bra resultat, rätt bilvård är lätt bilvård!

Som vanligt börjar jag med Ultimate Wash n Wax; alternerar med Nxt Generation Hi-tech Car Wash...

Torkar pärlan för hand - sedan blir det Ultimate Liquid Wax - alternativt Nxt Generation Tech Wax...

Caretan är från 2008 - Meguiars produkter o mitt ihärdiga knådande innebär att nästa ägare - om det blir så, blir snornöjd med utseendet på bilen!

Ted Abrahamsson
Volvo V70 2,5ft

Jonatan Bergström

Edsel Pacer -58

Mikael Beckman

Golf GTI DSG 2008

Jag har inte varit en bilfreak så länge så är relativt ny inom bilvård men jobbar på lackering så har provat en uppsjö av olika polermedel etc. Så fort meguiars testades så var det det som gällde, kommer aldrig byta till något annat. Då blev valet enkelt när jag började vårda min bil. Kört flera av era polermedel, detailern är alltid med på träffar, även waterless wash & wax. Har provat 2 av era wax och är väldigt nöjd med båda. Tvättar med erat schampo wash & wax. Nya spray waxen ska prövas inom kort. Längtar till att få prova nya top coat som jag hört mycket gott om också.

Kan säga att jag är såld på Meguiar's!

Använder mycket produkter av er men mest av allt till alla utställningar används Ultimate Quick detailer. Grymt bra för att få den fin efter man kört till en utställning och behöver lite extra glans.

Detta är el luchador , en edsel pacer -58 som fått utstå en del custom ingrepp och en massa lacktrixs. 

Använder mig av:

- Ultimate Polish

- NXT Tech Wax 2.0 

- Ultimate Black 

- Ultimate Wash & Wax