08-21 05 80 order@meguiars.se

Vem kan bli ambassadör?

Alla har möjlighet att bli ambassadör, men vi ställer krav på dom bilar vi sponsrar. Det spelar ingen roll om det är den första bilen du bygger om eller om du redan är en etablerad fordonsbyggare. Det viktiga är att du är seriös och fullföljer det som är avtalat. Du är en Meguiar’s entusiast, brinner för våra produkter och älskar bilvård!

Vilka krav sätts på ambassadören? *

Först och främst ser vi att du har ett fordon som sticker ut från mängden. Vi vill att du åker på mycket träffar och mässor samt att du är aktiv på sociala medier. Självklart är putsen viktig för oss. Bilen bör alltid vara ren och repfri.

Vi lägger stor vikt vid sociala medier och ser våra ambassadörer som en del av vårt ansikte utåt. Du är aktiv på sociala medier och representerar Meguiar’s Sverige i inlägg och stories regelbundet.

Projektbilar med en tydlig vision kan accepteras men vi ser helst att bilen är så gott som klar när du skickar in din ansökan.

Våra sponsordekaler ska monteras synligt på ditt fordon och sitta där under hela samarbetet.

   * Fullständiga villkor presenteras vid start av ett eventuellt samarbete.

 Vad får du?

Vid start av ett samarbete så skickar vi ut merch och dekaler så att det syns att du ambassadör. Tillsammans går vi sedan igenom vilket upplägg gällande produkter du ska ha. Vi har olika typer av sponsorsamarbeten. På mässor och träffar kommer det att finnas möjlighet att ställa ut bredvid oss och representera Meguiar’s Sverige.
Du kommer få möjlighet att vara med på interna utbildningar gällande bilvård.

Vår fotograf tar kontakt med ambassadörer för eventuella film och fototillfällen runt om i Sverige. Han kommer även att hålla kurser som hjälper dig att ta dina sociala medier till nästa nivå!

Vad får vi?

Det vi får ut från våra ambassadörer är reklam och ett sätt att bygga community. Vi vill synas och det är just därför som vi sponsrar olika fordon och har ambassadörer.

Om du uppfyller ovanstående krav och godkänner villkoren skickar du in din ansökan med följande innehåll:

– Bil och årsmodell inkl 3-6 valfria bilder

– Kort beskrivning om dig, din bil och en motivering till varför vi borde ha dig som ambassadör

– Namn, adress, telefonnummer och email

– Länk eller användarnamn till sociala medier (Instagram, Facebook, Youtube etc.)

Läs NOGGRANT igenom vad som krävs och vilken info vi behöver. 🙂
Skicka in din ansökan till sponsring@meguiars.se

Vi går igenom ansökningar löpande och återkommer med ett svar till alla.

BÄSTA HÄLSNINGAR,
MEGUIARS SVERIGE