Mikrofiber

Som vi tidigare nämnt så är vi oerhört förtjusta i mikrofiber i olika former här på Megiuar’s. Beroende på struktur och sammansättning fungerar mikrofiber olika och håller olika länge. Våra mikrofiberdukar och tvättvantar tåls att tvättas i tvättmaskinen gång efter gång vilket gör att de håller i flera år

Mikrofiberdukar

Det speciella med mikrofiber är att strukturen på textilen hjälper till att kapsla in smuts och produktrester vilket förhindrar skador på lacken. Strukturen och uppbyggnaden av fibrernas sammansättning ger även en oslagbar uppsugningsförmåga som gör att våra härligt stora och tjocka torkdukar gör avtorkningen av bilen enkel och effektiv. Den höga kvaliteten på alla våra dukar ger dig alltid ett fläck- och luddfritt resultat.

Polertrissor

I Meguiar’s sortiment finns även applikator-pads och polertrissor tillverkade i högkvalitativ mikrofiber. Samtidigt som mikrofiberdukar förhindrar att skada lacken eller orsaka nya defekter genom att fånga upp eventuella partiklar i fibrerna så ger mikrofibertrissor en mer aggressiv och snabbare avverkning vid polering. Vi har olika trissor avsedda för rubbing respektive polish.