Bilvax

I Meguiar’s sortiment finns en mängd olika typer av bilvaxer en mängd olika former för att enkelt kunna anpassas till olika behov och förväntningar. Behöver du en underhållsprodukt eller ska du lägga ett långvarigt, hållbart vaxskydd – vill du att bilen ska få en ”wet-look” eller är du i behov av bättre vattenavrinning? Oavsett vilket så är vi säkra på att du kan hitta precis rätt produkt hos oss på Meguiar’s!

Olika typer av vax

Bilvax finns i flera olika utföranden, här presenterar vi våra olika varianter.

Sprayvax

Våra enklaste vax-produkter är våra sprayvaxer som du använder som underhållsprodukt efter tvätt av bilen när den redan fått en bra och gedigen grundbehandling. Vi har även sprayvax som du kan använda på torr bil och du behöver inte längre ta hänsyn till väderlek, den välutvecklade formulan kan användas även för att vaxa i direkt solsken!

Keramiska vaxer

När du är ute efter grym vattenavrinning och långvarig hållbarhet finns produkterna i vår Hybrid Ceramic-serie som ger överlägsen avrinning samtidigt som de lämnar ett riktigt bra och långvarigt skydd. När du vaxar med Hybrid Ceramic-seriens bilvaxer behöver du aldrig vara rädd för att lämna märken på plast- och vinyldetaljer, den nya SiO2-tekninken fungerar lika bra på dessa ytor som på lackerade och är även utmärkt att använda på fälgarna.

Ultimate vax

Två av våra absolut mest omtyckta produkter är våra Ultimate-vaxer, både det flytande och det i pastaform. Här uppnås en extrem glans, djup färgintensitet och är dessutom ett av våra mest lättarbetade vaxer, enkelt att applicera och en fröjd att torka av. Pastavaxet är till råga på allt en av våra absolut drygaste produkter som du inte kommer att behöva köpa nytt många gånger på en livstid!