Om oss

Meguiar’s

Meguiar’s  grundades 1901 och tillverkar idag mer än 300 olika produkter och skydd för bilar, hem, båtar, tåg och flygplan. Allt sedan den första flaskan möbelpolish blandades ihop med en visp för hand i grundaren Frank Meguiar Jr’s hem, har Meguiar’s varit bestämda på en punkt; att vi aldrig ska sälja en enda produkt, om vi inte är övertygade om att den är den bästa i sitt slag på marknaden. Till denna dag följer företaget den övertygelsen och som resultat har det genererat miljontals av entusiastiska användare världen över.

Kemhuset AB

Här i Sverige finns generalagenten för Meguiar’s i Bålsta, norr om Stockholm, & härifrån distribueras alla våra produkter till våra fantastiska återförsäljare och rekond/bil företag som använder våra produkter. Här har vi växt från ett enmansföretag till att sysselsätta flertalet säljare, lagerarbetare och administrativ personal. Härifrån sköts även marknadsföringen för den svenska marknaden för alla våra sociala medier så som YouTube, Instagram, Facebook och TikTok.

Personal

Säljare
Region Skåne
Håkan “Blom” Blomquist
Blom@kemhuset.se
0725 00 42 02

Social Media & Content Creator

Ambassadöransvarig
Manne Landtroos
manne@kemhuset.se
070-452 63 35

Handla tryggt på en certifierad e-handel

Hos oss kan du vara trygg när du handlar. Från att du mottar din vara så har du två veckor på på dig att ångra ditt köp. Vi kan med vår partner Klarna erbjuda att du kan få hem varan först och betala när du är nöjd. Ni kan läsa mer om det på deras hemsida:

certifierad ehandel