Underhåll

Äntligen ute på vägarna igen med en nytvättad bil, blanka däck och ett skinande rent motorutrymme – resultatet av kanske flera timmars arbete – och sen kommer regnmolnen… Känns det igen? Tur då att Meguiar’s erbjuder flera effektiva underhållsprodukter som med enkla medel kan hjälpa dig att hålla bilen fräsch även mellan tvättarna.

Rätt typ av underhåll

För att skilja på våra underhållsprodukter på enklaste sätt förklarar vi dom så här:

Sprayvax

Sprayvax – mycket skydd, ganska mycket glans, lång hållbarhet. Vi har olika alternativ på sprayvaxer, både för ren och torr bil eller applicering på blöt bil, allt för dina önskemål och förväntningar. Lättare sätt att skydda bilen är nog omöjligt att hitta.

Detailers

Detailers – Ganska mycket skydd, mycket glans, avlägsnar lite smuts utan att skada lacken. Detailers är produkter som avlägsnar lättare damm och smuts utan att repa samtidigt som dom lämnar ett lättare skydd och en otrolig glans. Här har vi både keramiska och syntetiska alternativ.

Waterless Wash

Waterless wash – Ganska mycket skydd, ganska mycket glans, avlägsnar mycket smuts utan att skada lacken. Tvätta bilen utan vatten? Ja absolut!

Med våra waterless produkter kan du tvätta bilen utan vatten, utan att lämna några repor eller defekter. Extremt enkelt att använda, perfekt när man kommer fram till bilträffen eller efter söndagsturen med finbilen. Waterless Wheel & Tire Cleaner lämnar även däcken svarta och blanka.

Underhåll för olika ytor

Både till lack och fälgar finns underhållsprodukter som är säkra att använda direkt på ytan utan att riskera att repa eller orsaka andra defekter – bara spraya på och torka av en lättare smutsad bil. Du behöver inte ens ha tillgång till vatten, hos oss hittar du effektiva waterless-produkter som fungerar som ett utmärkt komplement mellan biltvättarna.

Vi på Meguiar’s älskar när bilvård är enkel och har därför tagit fram produkter som gör det enkelt att underhålla din bil. När du lagt tid och energi på att polera och vaxa bilen och fått det resultat du eftersträvat är det fördelaktigt att fortsätta underhålla ytan med till exempel något av våra sprayvaxer för att uppnå ett mer långvarigt resultat, antingen efter tvätt eller när du behöver den där lilla extra glansen innan du åker ut ur garaget. Våra olika sprayvaxer är framtagna för att fungera på olika sätt där vår Ultimate-serie sätter showglansen på torr yta medan vårt Hybrid Ceramic sprayvax som du enkelt sprayar på efter tvätt och sköljer av. Lacken får ett keramiskt vaxskydd som ger en otrolig vattenavrinning och samtidigt boostar den de övriga produkterna i Hybrid Ceramic-serien för längre hållbarhet av ditt skydd.

För att underhålla bilens interiör hittar du smidiga wipes för plast- och vinylytor. Perfekt när du bara snabbt behöver fräscha upp invändigt eller om du råkat spilla något inne i bilen. Du behöver inte oroa dig för hala eller glatta ytor när du använder våra interiör-wipes, de efterlämnar bara en ren och fräsch yta utan att det blir halt.

En dusch över däcksidorna med någon av våra effektiva däck-glanser piggar upp vilken bil som helst som börjat se lite tråkig ut. Med vår aerosolspray behöver du dessutom inte oroa dig för fläckar, den torkar in direkt och du är redo att rulla vidare.