Marin

Här hittar du alla Meguiar’s Marina produkter. Båtar kräver precis som bilar underhåll för att inte förfalla och se slitna ut. Med rätt underhåll får du båten att se mycket bättre ut och med ett effektivt båtvax motverkar du nya defekter och oxidation.

 • Båtschampo , Lila flaska, Svart och blå etikett,

  Boat Wash

  339.00 SEK

  Mer infoKöp

 • Slut i lager
  Blå flaska, svart och blå etikett, Meguiar's, Power Cut Compound, Båtrubbing

  Power Cut Compound

  749.00 SEK

  Mer infoKöp

 • Populär
  Båtrubbing i blå flaska

  One Step Compound

  599.00 SEK

  Mer infoKöp

 • bästsäljare
  Svart flaska, svart etikett, båtmedel, polermedel för båtar, svart båt på bilden

  Flagship Marine Wax

  599.00 SEK

  Mer infoKöp

 • Blå flaska med polermedel för båt

  Oxidation Remover

  279.00 SEK

  Mer infoKöp

 • Blå flaska med båtpolish

  High Gloss Polish

  279.00 SEK

  Mer infoKöp

 • vBlå flaska, svart etikett, båtmedel, polermedel för båtar

  Marine Pure Wax

  299.00 SEK

  Mer infoKöp

 • Blå flaskor i olika storlekar

  Marine Cleaner Wax

  329.00 SEK499.00 SEK

  Mer info

 • Blå flaska, svart etikett, båtmedel, polermedel för båtar

  Marine Quik Wax

  249.00 SEK

  Mer infoKöp

Båtvårdsprodukter

Meguiar’s erbjuder en helt egen serie båtvårdsprodukter för båtpolering, anpassade speciellt för de tuffa utmaningar som gelcoat och glasfiberytor utsätts för. Sortimentet erbjuder alla tänkbara produkter som krävs för att hålla båten eller husvagnen/husbilen i toppskick! Att tvätta och polera båten är lite annorlunda mot att arbeta med billacker, men för den sakens skull inte svårare. Med hjälp av Meguiar’s effektiva produkter skapar du enkelt en fantastisk yta och ett riktigt bra skydd.

Om man väljer att tvätta båten i eller i närheten av vatten är det extra noga att vara uppmärksam på vilka medel man använder. Vårt båtschampo är helt pH neutralt och biologiskt nedbrytbart vilket gör det säkert att använda utan att behöva oroa sig för påverkan på miljön. Det skummande schampot tar effektivt bort tuff smuts och efterlämnar en blank yta. Se alltid till att vara uppmärksam på och följa de föreskrifter som gäller på den plats där du väljer att tvätta din båt.

Oxidering av gelcoatytor är en vanlig defekt som kan vara svår att få bort. Matta ytor som börjat vitna åtgärdas enkelt med våra båtpolermedel utvecklade för att återskapa glansen i gelcoaten eller glasfibern. Beroende på hur pass eftersatta ytorna är på båten så finns olika produkter anpassade för ändamålet, allt från aggressiv gelcoat-rubbing till enkla en-stegs lösningar och skyddande vaxer. Även de mest nedgångna ytor kan återfå glans och djup med rätt typ av behandling.

Alla våra medel ur Marin-serien fungerar lika bra för hand som med maskin. Fördelen med att använda någon typ av polermaskin vid båtpolering är naturligtvis att det går så mycket fortare än att putsa för hand. När defekter och repor ska avlägsnas kommer valet av trissa att göra stor skillnad. Är ytan svårt oxiderad är det viktigt att rengöra trissan ofta, helst med tryckluft, för att undvika att orsaka nya skador. Till gelcoat- och glasfiberytor rekommenderar vi att använda ull- eller skumtrissor, inte mikrofibertrissor. Mikrofibertrissor kommer att samla upp och kapsla in oxiderna i trissan vilket kommer resultera i betydligt sämre avverkning av repor och andra defekter.

Tänk på att mätta trissan med medel innan första påföringen och sedan fylla på vid behov. Polera metodiskt över en liten yta i taget med överlappande rörelser. Torka av medlet med jämna mellanrum med en ren mikrofiberduk. När man är nöjd med resultatet av poleringen och avlägsnat defekter och repor är det viktigt att avsluta med något typ av skydd i form av ett båtvax. Våra båtvaxer är framtagna och utvecklade för att tåla de tuffa påfrestningar som båtar utsätts för under tiden de ligger i sjö eller hav och skyddar båtens ytor i alla vattentyper.

Alla produkter ur Marin-serien fungerar även alldeles utmärkt för att polera och vaxa husvagnen eller husbilen. Dessa har ofta ytor och material som skiljer sig från andra typer av vägfordon och kräver därför andra typer av produkter. I Meguiar’s sortiment finns även produkter som passar för behandling av plexiglas som blivit matt eller repigt vilket är vanligt förekommande både på båtar, husbilar och husvagnar.