08-21 05 80 order@meguiars.se

Meguiar’s är inte bara ett av världens största bilvårdsmärken utan även ett av världens största båt- och husbilsvårdsmärken som bygger på samma tekniska formula som bilvårdsserien. En revolutionerande teknik som saknar motstycke på marknaden.

Meguiar’s Marine & RV serie är inte bara för proffs utan även för den glade båtentusiasten. Vi bryr oss lika mycket om din båt eller husbil/husvagn som du. Meguiar’s marina sortiment av produkter kommer att hålla din båt så snygg och den underhålls precis som du gör med din bil.

Underhåll på en båt är ett pågående arbete då din båt är ständigt utsatt för väder och vind. Sol, vatten och vind påverkar kontinuerligt ytorna på din båt. För att underhålla dess skick och utseende kräver speciella produkter.

Vi har produkter för alla ytor du kan hitta på en båt, tillexempel textil, vinyl, plexiglas, gelcoat samt glasfiber. Alla dessa ytor kan hålla ett nyskick genom åren med rätt produkter, och vi har verkligen rätt produkter för alla typer samt storlekar av båtar.

För att komma till våra marina produkter, Klicka här!