Borstar

Ibland kan en borste vara nödvändig att använda, t.ex. när du ska gnugga bort en envis fläck på sätet, damma ur utblåset till fläktsystemet eller för att komma åt ordentligt mellan ekrarna på dina fälgar. Vi har flera olika varianter av både interiör- och fälgborstar som är skonsamma även på känsliga ytor

Fälgborstar

Våra fälgborstar är tillverkade helt utan metall för att inte riskera skador på dina fälgar vid användning. Härligt långa och kraftiga mikrofiberstrån gör skonsamt och effektivt rent i alla svåråtkomliga utrymmen.

Interiörborstar

Inne i bilen kan det vara svårt att få ordentligt rent i trånga utrymmen där damm lätt samlas. Därför har vi på Meguiar’s tagit fram en oerhört mångsidig och användbar interiörborste som tack vare sitt justerbara borsthuvud både kan användas för att damma och borsta av lättare smuts och damm men som även fungerar effektivt för rengöring som kräver tuffare bearbetning.

Hårstrån har en förmåga att fastna i bilens klädsel och kan vara svåra att få bort med enbart dammsugare. Med vår tvåsidiga gummiborste lyfts håren upp ur tyget och blir enklare att dammsuga bort.