Luktborttagning

Har du en otrevlig doft i din bil? Ingen fara, vi har produkterna för att lösa det! Meguiar’s har utvecklat produkter som effektivt eliminerar oönskade odörer inne i bilen på molekylär nivå, vilket betyder att lukten försvinner på riktigt och inte bara döljs av en annan doft. Våra Air Refreshers är aerosolburkar avsedda för att helt ta bort oönskad doft efter en grundlig rengöring av bilens interiör. Till och med de tuffaste och mest ingrodda odörer försvinner efter en behandling med någon av våra luktborttagare.

Få bort dålig lukt i bilen

För att hålla bilen fräsch och väldoftande på insidan är den enklaste åtgärden att regelbundet städa bilen och se till att inte låta skräp, matrester och djurhår ligga kvar i bilen. Att dammsuga mattor, säten och övriga ytor samt att tömma sopor regelbundet hjälper till att förebygga dålig lukt.

Det viktigaste när det kommer till att få bort dålig lukt är naturligtvis att få bort källan, börja därför alltid med en grundlig rengöring av hela bilens insida genom att rensa bilen på allt skräp, ta ut mattor och andra lösa föremål och dammsug så noggrant det går. Vid en noggrann städning av bilen kan eventuella fläckar av oljespill, kemikalier eller mögel upptäckas och avlägsnas vilket i sin tur leder till att källan till den dåliga lukten kan tas bort.

Bilens interiör består ofta av någon typ av textil som lätt kan dra åt sig hår och damm. Framför allt djurhår kan bidra till oönskad doft i bilen. Effektiva gummiborstar plockar enkelt upp hårstrån och damm ur textilen och gör den enklare att dammsuga upp.

Luktbortagningsspray

Matrester och annat spill som orsakat fläckar på bilens interiöra ytor och bidrar till ovälkommen lukt behandlas med vår luktborttagare i sprayflaska som får tränga in i materialet och eliminerar doften. Enkel applicering som inte kräver någon bearbetning gör att din bil kommer inte längre att dofta något annat än rent!

Rökning är ytterligare en faktor som kan bidra till att bilens insida uppleva som otrivsam. Tobaksrök tränger in i ytor och inredning, men går att råda bot på med hjälp av en ordentlig djuprengöring och dofteliminerande produkter. Här är det viktigt att ta hjälp av en effektiv allrengöring och verkligen låta produkten verka djupt in i säten och mattor för att säkerställa att bilen är ordentligt rengjord.

När säten, mattor, golv och paneler är rena är det dags att använda någon av Meguiar’s luktborttagare som ett sista steg i rengöringsprocessen. Våra Air Refreshers döljer inte dålig lukt utan tränger in och löser upp den dåliga lukten och tar bort den permanent. Dessa enkla aerosolburkar är en doftsanering som med en enda enkel behandling tränger in på molekylär nivå och utplånar otrevliga dofter. Produkten sprayas inne i bilen med fläkten på full effekt och tar sig därmed in i hela fläktsystemet och ut i bilens alla vinklar och vrår. Behandlingen tar ca 15 minuter och resulterar i en behaglig doft i bilen som med tiden kommer att försvagas.

För att alltid mötas av en trevlig doft när du öppnad bildörren tipsar vi om Meguiar’s populära doft-hjärta som sprider en härlig doft av hallon i kupén.

Frågor och svar om luktborttagning

Hur får man bort dålig lukt i bilen?

Det viktigaste när man har en dålig lukt i bilen är att hitta källan till odören. Börja därför alltid med en grundlig rengöring av hela bilens insida där du rensar bilen på allt skräp, tar ut alla mattor och dammsuger den så noggrant det bara går. När du rengjort hela insidan av bilen använder du sedan någon utav Meguiars luktborttagningsprodukter och lukten kommer vara ett minne blott.