Tvättilbehör

Tvättar du fortfarande bilen med tvättsvamp? Testa en handske och upptäck alla fördelar! Meguiar’s tvätthandskar är tillverkade av högkvalitativ mikrofiber som lyfter smutsen från lacken och kapslar in i den fibrerna, när du sedan doppar handsken i vatten igen släpper smutsen och hamnar i botten av din tvätthink.

Tvättvante

Tvättar du fortfarande bilen med tvättsvamp? Testa en handske och upptäck alla fördelar! Meguiar’s tvätthandskar är tillverkade av högkvalitativ mikrofiber som lyfter smutsen från lacken och kapslar in i den fibrerna, när du sedan doppar handsken i vatten igen släpper smutsen och hamnar i botten av din tvätthink. Ingen smuts som kan orsaka tvättrepor finns kvar i handsken och tvätten blir skonsammare. I en svamp riskerar man alltid att någon liten smutsrest blir kvar som kan orsaka skador på lacken. En mikrofiberhandske är dessutom mycket effektivare på att avlägsna smuts än en tvättsvamp. Dessutom är handsken tvättbar i tvättmaskin vilket gör att den tåls att användas många gånger.

Hinkar

När du tvättar bilen krävs en hel del vatten och vad är då bättre än en riktigt generös tvätthink? Våra hinkar finns i två olika, härligt uppiggande färger och rymmer hela 20L vatten. Till hinken finns både Grit Guard, som förhindrar smutsen från att komma upp på bilen igen utan ser till att den stannar kvar på botten av hinken, samt lock att köpa till. Locket gör din tvätthink till den perfekta förvaringen för dina produkter mellan tvättarna.

Foamlance

Visst älskar man ett härligt skum? Flera av våra schampon fungerar perfekt att skumma ut över bilen med hjälp av en så kallad skumlans. Naturligtvis har vi på Meguiar’s vår egen Snow Foam Cannon Kit som du enkelt kopplar på högtryckstvätten med hjälp av någon av de medföljande adaptrar som finns i kartongen.