Polertrissor

I Meguiar’s sortiment så finns det olika storlekar samt olika typer av polertrissor. Vad som är rätt för dig beror på vad du ska polera och med vilken maskin. Mikrofiber är generellt effektivare på att avlägsna defekter men är väldigt ineffektiva på oxiderade ytor. Polertrissor i skum är överlägsna på oxiderade ytor men har lite sämre slipande effekt på klarlackade ytor.

 • Röd skumgummitrissa

  DA Foam Cutting Disc

  249.00 SEK289.00 SEK

  Mer info

 • Svart polertrissa, Skumgummi, vaxtrissa, Lackskyddstrissa

  DA Foam Finishing Disc

  269.00 SEK299.00 SEK

  Mer info

 • Gul skumgummitrissa

  DA Foam Polishing Disc

  269.00 SEK299.00 SEK

  Mer info

 • Vit mikrofiber, Polertrissa, 3",5" , 6", Mikrofibertrissa, 2-pack

  DA Microfiber Cutting Pad 2-pack

  349.00 SEK599.00 SEK

  Mer info

 • Vit mikrofiber, Polertrissa, 3", 5", 6", Mikrofibertrissa, 2-pack

  DA Microfiber Finishing Pad 2-pack

  299.00 SEK599.00 SEK

  Mer info

 • Ulltrissa, Lamull, polertrissa, Vit lamull

  Mer infoKöp

 • Ulltrissa, Lamull, polertrissa, Vit lamull

  Mer infoKöp

 • Svart polertrissa, skumgummi, vaxtrissa, roterande polermaskin

  Mer infoKöp

 • Gul polertrissa, skumgummi, polishtrissa, roterande polermaskin

  Mer infoKöp

 • Röd polertrissa, skumgummi, rubbingtrissa, roterande polermaskin

  Mer infoKöp

Mikrofibertrissor

Mikrofibertrissan slipar fort, så det är enkelt att få bort djupare repor med en oscillerande maskin, och hologrammen som skapas är enkla att ta bort. Mikrofibertrissan lämnar nästan alltid några märken (väldigt fina repor), så man måste avsluta med en snällare, mjukare trissa och polermedel.
Det finns även mikrofibertrissor för polering, som inte slipar lika mycket, men lämnar en perfekt finish på ytan. Mikrofibertrissor kräver lite mer underhåll. Efter varje yta måste fibrerna på polertrissan ”borstas” upp igen. Vi rekommenderar att även rengöra trissorna frekvent, efter till exempel två dörrar, så att trissan bibehåller dess funktioner.

Skumtrissor

Skumtrissor finns i en mängd olika hårdheter, som slipar olika mycket, allt som används för grövre och djupare repor till en fin ytfinish. Du bör därför tillbringa lite tid att utforska de trissorna. Våra trissor är färgmatchande till vilket medel de fungerar bäst till. Röd trissa är den hårdaste och är till för rubbing och ta bort större defekter. Gul trissa är lite mjukare och används tillsammans med polish för att återställa glansen. Våra svarta trissor är de allra mjukaste och är lämplig att applicera vax med.