Polish till bil

Polish är en produkt som egentligen har ett enda syfte – att få lacken att glänsa med mer färgintensitet och djup! Den används som ett sista steg innan bilvax eller lackskydd och tillför en högblank yta och djupare reflektioner.

 • Nyhet

  Mer infoKöp

 • Plastflaska med rosa innehåll. etikett i flera starka färger som glittrar

  Mer infoKöp

 • Svart flaska med gula detaljer bild på svart blank bil med silverfärgade fälgar

  Ultimate Polish

  289.00 SEK

  Mer infoKöp

Ultimate Polish

För alla bilvårdsentusiaster är Meguiar’s Ultimate Polish det självklara valet, innehållande rikt polerande oljor lämnar den en oslagbar glans och är samtidigt en otroligt lättarbetad produkt som fungerar lika bra att användas antingen för hand eller med polermaskin.

Pre Wax Prep

För maximal vidhäftning av bilvaxet finns vår Pre Wax Prep, en produkt som precis som det låter på namnet, förbereder lacken för att på bästa möjliga sätt binda sig med lacken och ge en längre hållfasthet. Produkten är något tuffare än en ren polish och avlägsnar även mindre defekter i lacken.

Vanliga frågor och svar om polish

Vad menas med "polish" när det gäller bilvård?

"Polish" avser en produkt eller process som används för att förbättra och återställa glansen på bilens lack. Genom att använda polish kan man ta bort mindre repor, oxidation och andra defekter från lacken. Produkten innehåller oftast slipmedel i mild form som hjälper till att jämföra lackens yta och ge den en ren, klar finish.

Hur skiljer sig polish från vax?

Medan både polish och vax används inom bilvård för att förbättra lackens utseende, har de olika funktioner. Polish används för att korrigera defekter i lacken, som mindre repor och oxidation, genom att "slipa" bort den skadade ytan. Vax å andra sidan läggs ovanpå den rena lacken för att skydda den och ge en långvarig glans. Vax bildar en skyddande barriär mot yttre påverkan, som UV-strålar, smuts och vatten.