Hybrid Ceramic

Nya tekniker, metoder och tillvägagångssätt dyker hela tiden upp inom bilvård och vissa blir mer populära än andra. Sedan ett par år tillbaka är keramiska produkter på allas läppar och marknaden har formligen svämmat över med produkter av sk. keramiska schampon, vaxer och lackskydd. Vi har utvecklat vår egen serie!

 • Lila flaska med vinylglans

  Mer infoKöp

 • Lila flaska med däckglans

  Mer infoKöp

 • orange flaska med färgglad etikett. Hybrid Keramiskt Schampo

  Mer infoKöp

 • Orange tvätthandske med blå grön svart produktförpackning

  Hybrid Wash Mitt

  199.00 SEK

  Mer infoKöp

 • Kundfavorit!
  Svart kartong med blå detaljer innehållande två flaskor keramiskt lackskydd

  Mer infoKöp

 • Plastflaska med rosa innehåll. etikett i flera starka färger som glittrar

  Mer infoKöp

 • Flaska med grönt innehåll. Vattendroppar på etiketten. reflekterande text. Hybrid Ceramic Liquid Wax

  Mer infoKöp

 • Blå sprayflaska med bild på vattenpärlor

  Hybrid Ceramic Wax

  339.00 SEK

  Mer infoKöp

 • Grön sprayflaska med svart etikett. Blank bil på flaskan. Meguiars.

  Mer infoKöp

 • Grön och blå kartong. Keramiskt ler kitt

  Mer infoKöp

Keramiska produkter

På Meguiar’s skyndar vi långsamt och vi har under lång tid utvecklat och förfinat vårt sortiment och senaste tillskottet är vår Hybrid Ceramic-serie, en helt unik serie produkter som ger långvarigt skydd, extrem vattenavrinning och svårslagen glans!

Keramiskt Schampo

Ett efterlängtat och unikt tvättsystem bestående av ett tvåkomponents schampo och en specialdesignad handske utgör grundpelaren i systemet. Det unika, skummande, schampot boostas i hinken med en tillsats av SiO2 som ihop med handsken, framtagen exklusivt för detta schampo, möjliggör tvätt och vaxning i samma process. Effekten blir omedelbar och du ser hur vattnet samlar ihop sig som i vackra pärlor över lacken.

Keramiskt Lackskydd

I Hybrid Cermic-serien stoltserar vi med vårt absolut mest hållbara lackskydd, framtaget med den mest avancerade TrueCure-teknologin, en banbrytande produkt som lämnar ett professionellt och långvarigt skydd, olikt allt annat vi presenterat tidigare. En coating som är enkel att applicera och som gör att du kan nå ett högklassigt resultat hemma i garaget utan avancerade maskiner! Här vågar vi sticka ut hakan och hävda att vi aldrig haft en konsumentprodukt med lika hög prestanda och vi vågar lämna en +1 år garanti* på hållbarheten – så säkra är vi på produkten som vi tagit fram.

* förutsätter korrekt underhåll

Alla produkter i Hybrid-familjen är utvecklade för att fungera i symbios med varandra och du behöver aldrig vara rädd för att lämna vita vaxrester på bilens plast- och vinyldetaljer när du vaxar med Hybrid-produkterna eftersom dessa är säkra att använda på bilens alla exteriöra ytor. På Meguiar’s väljer vi att noggrant testa oss fram till produkter som håller absolut högsta klass på marknaden innan vi presenterar dem för våra kunder. För oss är kvalitet och hållbarhet enormt viktigt och vi släpper inte ifrån oss en produkt innan vi kan stå bakom det vi påstår att den presterar. Vi är även noga med vad vi döper våra produkter till så att du kan vara säker på att det som står på förpackningen är det du kan förvänta dig att produkten levererar – därför skulle vi till exempel aldrig få för oss att kalla ett sprayvax för något annat än just sprayvax eftersom vi vill undvika att skapa andra förväntningar på produkten än vad den förmår att leverera.

Hybrid Ceramic-produkterna är en serie produkter som innefattar hybrid-keramiskt schampo, vax och coating samt lättanvända underhållsprodukter som gör det enkelt att hålla bilen i toppskick även mellan olika behandlingar. De är allihop framtagna för att tillsammans ge det absolut bästa tänkbara resultat i samverkan med varandra. De största fördelarna med att använda keramiska produkter inom bilvård är den oslagbart höga kemikalieresistans de besitter och självklart även den extrema vattenavrinning man får på lacken. Det gör underhållsarbetet så mycket enklare och under sommarhalvåret behövs inte mycket mer än kanske en snabb avspolning med vattenslangen och en dusch med Meguiar’s Hybrid Cermaic Detailer.