Textilrengöring

Det absolut vanligaste materialet inom bilinteriör är textil. Allt från tak till mattor och dörrar kan vara klädda i olika slags textilier och dessa behöver rengöras med jämna mellanrum.

Rengörning av bilklädsel

Hos Meguiar’s hittar du både tuffa grovrengörande medel som tar bort de tuffaste fläckar och väldoftande detailers som både lämnar en elegant sidenmatt yta såväl som en behaglig doft efter sig. Meguiar’s produkter för textilrengöring är säkra att använda på alla tänkbara textilier som kan finnas i en bil. Beroende på graden av nedsmutsning behöver naturligtvis olika typer av medel. Våra produkter är enkla att använda och resultatet blir fantastiskt! Vid tuffare fläckar behandlas dessa först genom att spraya produkten på fläcken som bearbetas med en interiörborste innan resterande yta duschas med ett jämnt lager av textilrengöringen och torkas torr med en mikrofiberduk. Riktigt nedsmutsad interiör kan med fördel behandlas med en textilvårdsmaskin eller våtdammsugare om man har en sådan att tillgå, våra medel passar naturligtvis lika bra till det.

Dålig lukt i bilen

Smutsig textil för ofta med sig en otrevlig doft i bilen, det kan vara gamla ingrodda fläckar som lämnats kvar, år av rökning eller transport av djur i bilen. Naturligtvis har Meguiar’s interiörprodukter en lösning även på dessa problem! Våra odördödare tar bort den otrevliga lukten på molekylär nivå och lämnar en behaglig doft efter sig istället.