Bli ambassadör

Vem kan bli ambassadör?

Alla har möjlighet att bli ambassadör, men vi ställer krav på dom bilar vi sponsrar. Det spelar ingen roll om det är den första bilen du bygger om eller om du redan är en etablerad fordonsbyggare. Det viktiga är att du är seriös och fullföljer det som är avtalat. Du är en Meguiar’s entusiast, brinner för våra produkter och älskar bilvård!

Vilka krav sätts på ambassadören? *

Först och främst ser vi att du har ett fordon som sticker ut från mängden. Vi vill att du åker på mycket träffar och mässor samt att du är aktiv på sociala medier. Självklart är putsen viktig för oss. Bilen bör alltid vara ren och repfri.

För att representera vårat varumärke så ska du hjälpa till att sprida varumärket till lämpliga målgrupper. Detta sker t.ex genom taggningar i sociala medier, dekaler på bilen eller användning  av  ambassadörskläder på träffar & utställningar, rekommendationer av din sponsor i forumtrådar och kommentarsfält.

Vi  tittar bl.a på hur många följare & räckvidd du har, men framförallt kvaliteten på din spridning och nuvarande närvaro både online & offline.

.

Projektbilar med en tydlig vision kan accepteras men vi ser helst att bilen är så gott som klar när du skickar in din ansökan.

Våra sponsordekaler ska monteras synligt på ditt fordon och sitta där under hela samarbetet.

* Fullständiga villkor presenteras vid start av ett eventuellt samarbete.

Vad får du?

Vi har flera olika typer av sponsorsamarbeten. Vid start av ett samarbete  går vi tillsammans igenom vilket typ av avtal som ska gälla för dig. Vi kommer överens om vilka produkter och dekaler du ska ha så att det syns att du är ambassadör.  På mässor och träffar kommer det att finnas möjlighet att ställa ut i vår monter och representera Meguiar’s Sverige.

Du kommer bli erbjuden möjlighet att vara med på interna utbildningar gällande bilvård.

Vad får vi?

Det vi får ut från våra ambassadörer är reklam och ett sätt att bygga gemenskap inom motor community. Vi vill synas och det är just därför som vi sponsrar olika typer av fordon och har ambassadörer.

Om du uppfyller ovanstående krav och godkänner villkoren skickar du in din ansökan med följande innehåll:

  • Bil och årsmodell inkl 3-6 valfria bilder
  • Kort beskrivning om dig, din bil och en motivering till varför vi borde ha dig som ambassadör
  • Namn, adress, telefonnummer och email
  • Länk eller användarnamn till sociala medier (Instagram, Facebook, YouTube, Tik Tok)

Läs noggrant igenom vad som krävs och vilken info vi behöver.
Skicka in din ansökan till sponsring@meguiars.se 

  

Vi går igenom ansökningar löpande och återkommer med svar

BÄSTA HÄLSNINGAR,
MEGUIARS SVERIGE

Två bilar i tvätthall