Båtvax

I Meguiar’s sortiment finns det olika båtvaxer för att enkelt kunna tillfredsställa alla olika behov. Behöver du en underhållsprodukt eller vill du ha ett hållbart och långvarigt skydd? Oavsett vad är vi säkra på att du kan hitta en produkt bland våra båtvaxer!

Sprayvax

Vår enklaste produkt är ett sprayvax anpassat för just båtar, bara att spraya på och torka av, fungerar på både blöta och torra ytor. Med detta enkla vax behöver du inte tänka väderlek eller solsken, det funkar i alla väder, även i direkt solsken!

Avlägsna defekter och vaxa i samma steg!

Vill du ta bort lite mindre defekter samtidigt som du applicerar vaxet? Då är vårt Cleaner Wax helt perfekt för dig! För att förklara Meguiar’s Marine Cleaner Wax enklast kan man säga att det är ett båtvax som innehåller en cleaner som avlägsna oxidation och lättare defekter, bygga en blank och fin yta och vaxar båten i samma steg.

Båtvax med maximal hållbarhet

Vill du ha ett båtvax med så bra hållbarhet som möjligt? Då är Meguiar’s Flagship Marine Wax helt rätt produkt. Meguiar’s Flagship Marine Wax är vårt mest hållbara och skyddande båtvax. Extremt enkel applicering, lika lätt att torka av och ett resultat som talar för sig själv. Vi kallar inte detta vårt flaggskepp utan anledning.

Alla Meguiar’s båtvaxer går att använda både för hand eller med polermaskin.