Ultimate vs Hybrid Ceramic-serien

 

Två av våra mest omtyckta bilvårdsserier med ett flertal produkter alla utvecklade för att fungera tillsammans för bästa möjliga resultat. Båda grupperna innehåller en mängd olika produkter som utvecklats över tid. Men vad är skillnaden och vilken passar ditt bilvårdsbehov? Nedan presenterar vi dessa artikelgrupper närmare för att underlätta ditt val;

Ultimate Serien

Ultimate serien kan nog sägas vara vår mest kompletta serie. Här hittar du allt från rubbing till underhållsprodukter, både för bilens in- och utsida. Ultimate-produkterna är fullproppade med glans och det självklara valet för dig som är ute efter riktig högblanka resultat – från lack till instrumentpanel! Perfekt för show-bilar som behöver riktigt djup och intensiv glans eller om du vill ha en riktigt snygg bil inför en photo shoot eller försäljning. I serien ingår glansgivande vaxschampo, rubbing, polish, tre varianter av vax, vattenlös tvätt, däck – och fälgtvätt, däckglans, vinylglanser och läderrengöring. Kort sagt finns produkter för hela bilen som är framtagna för att täcka hela behovet av bilvård och dessutom kunna kombineras och användas tillsammans. Ultimate seriens produkter har dessutom alldeles fantastiskt behagliga dofter vilket gör underhållet av bilen extra trivsam.

Hybrid Ceramic Serien

Det senaste på bilvårdsmarknaden som varit på allas läppar under de senaste åren, är keramiska bilvårdsprodukter. Innan vi på Meguiar’s introducerade vår keramiska serie var vi oerhört noga med att säkerställa att de produkter som presenterades på marknaden var de absolut bästa i sitt slag. När vi kände oss nöjda med produktutvecklingen kom vår nyaste serie Hybrid Ceramic med unik SiO2-teknik som ger extrem vattenavrinning och oslagbar kemikalieresistens. Detta gör serien perfekt för dig som letar långvarigt skydd och enkelt underhåll. I serien ingår ett två-komponentsschampo, förberedande polish, två typer av vax, underhålls-detailer och ett oslagbart lackskydd – helt unikt i sitt slag på marknaden för konsumentprodukter. När du behandlar bilen med Hybrid Ceramic serien kan du räkna med ett varaktigt skydd, glans och hållbarhet. Du behöver heller aldrig vara rädd att missfärga plastdetaljer med vita vaxrester, produkterna kan användas på alla ytor på bilen.

Sammanfattningsvis så kan man väl säga att det är två serier med effektiva och användarvänliga produkter som ger fina resultat oavsett vilken du väljer. Är du främst ute efter högblanka, riktigt iögonfallande resultat – välj produkter ur Ultimate serien. Vill du göra jobbet mer sällan men fortfarande ha en blank och glänsande finish väljer du produkter ur Hybrid Ceramic serien. Vilka produkter du än väljer är vi på Meguiar’s säkra på att du kommer bli nöjd med resultatet!

 

Och du – man behöver inte välja – man kan använda båda!

Tillbaka till Guider