Hitta rätt bland våra olika bilschampon

Guide Meguiar’s bilschampo

 

Flaska med hand som fördelar bilschampo på en vit tvätthandske

G25024 – Wash Plus+

Detta bilschampo är ett unikt schampo som innehåller mikroslipande granulater som utvecklats för att effektivt ta bort riktigt ingrodd smuts från lacken. Formulan kan även ta bort små repor och defekter i lacken med den polerande effekten som granulerna ger. Schampot är det ultimata bilschampot att använda inför en polering eller om bilen är väldigt smutsigt. Wash Plus+ har en tjock konsistens som appliceras direkt på en blöt tvätthandske vid tvätt av bilen och ska alltså inte blandas med vatten i tvätthinken. Köp Wash Plus+ här.

Två olika storlekar på dunk med rosa schampo

G1915 – Ultimate Snow Foam

När bilen bara är lättare smutsad är Meguiar’s Ultimate Snow Foam det perfekta valet. Ett riktigt kraftigt och tjockt skum fäster på ytan och lyfter smutsen från lacken. Skummet sitter verkligen kvar på ytan riktigt länge för att lösa upp smuts och pålagringar. Detta bilschampo används med en skumlans för bästa resultat och rikligast skum. Om bilen inte är kraftigt smutsad räcker det oftast att bara spola av skummet när det slutat verka och torka bilen torr. Vid behov kan medlet användas som förtvätt för att förbereda och rena ytan innan lacken bearbetas med förslagsvis ett glansgivande vaxschampo. Under sommarhalvåret blir Snow Foam din bästa vän för att snabbt och enkelt få bilen ren utan större ansträngning. Här klickar du enkelt hem en flaska!

Lilafärgat schampo i två olika storlekar

G126 – NXT Car Wash

Har du en matt lack eller folierad bil så är NXT bilschampo ett bra val. Detta schampo är djuprengörande och bryter effektivt ner hårt vatten vilket minimerar risken för kalkfläckar på lacken. Det högskummande schampot är väldigt angenämt att arbeta med och löser enkelt upp även grövre smuts. Det löser inte upp och tvättar bort vax, utan lämnar en yta som förlänger vaxets skyddande egenskaper. I samma serie finns både vax och booster-spray för mer effektiv vattenavrinning. Köp schampot här.

Guldfärgat schampo i två olika storlekar

G71 – Gold Class Schampoo & Conditioner

Vill du få en lyxig tvätt-upplevelse och ett glänsande resultat är Meguiar’s Gold Class något för dig. Vårt guldskimrande bilschampo är flytande magi, ett härligt lödder lyfter smutsen från lacken och lämnar en skinande blank yta! Även detta schampo kan med fördel användas i en skumlans för enkel och snabb applicering. Gold Class lämnar ingen hydrofobisk yta så en detailer kan vara till hjälp när bilen ska torkas. Köp din flaska här!

 

Gult bilschampo i olika storlekar

G177 – Ultimate Wash & Wax

En riktig all time favorite! Meguiars kombinerade vaxschampo låter dig tvätta rent bilen samtidigt som du ger den en vaxbehandling. En erkänt angenäm doft gör dessutom hela tvättupplevelsen till en ren fröjd! Varje tvätt med vårt solgula bilschampo bygger lager efter lager av skyddande vaxyta och får din bil att glänsa. Schampot innehåller en mix av naturligt carnubavax och syntetiska polymerer för riktigt bra, hållbart och högblankt skydd. Ultimate Wash & Wax blandar du i en stor tvätthink och skummar upp för att sedan tvätta bilen med Meguiar’s Wash Mitt. Beställ hem din flaska här.

orange flaska med färgglad etikett. Hybrid Keramiskt Schampo

G210526 – Hybrid Ceramic Wash & Wax

Vårt nyaste och mest revolutionerande bilschampo presenterades i Sverige under våren 2022 och blev genast många bilentusiasters självklara val för att tvätta bilen. Det unika tvåkomponentsschampot rengör, vårdar och skyddar hela bilens exteriör mot kemikalier, UV-strålning och andra påfrestningar. Den specialutvecklade tvätthandsken med sin unika mikrofibersammansättning applicerar en skyddande SiO2-hinna över bilen i samband med tvätt som ger extrem vattenavrinning och oslagbar glans. Tre koppar schampo och en halv kopp SiO2-tillsats blandas i 20 liter vatten enligt instruktion på förpackningen och ger ca 15 tvättar per flaska. Med detta bilschampo är det extra viktigt att följa tillverkarens blandningsförhållanden samt att använda den tillhörande tvätthandsken för att nå bästa resultat. Beställ ditt tvätt-kit här.

Sprayflaska med vitt medel

G3626 – Ultimate Waterless Wash & Wax

Snabbaste tvätten med minsta ansträngning. Här behövs varken vatten eller hink, en mikrofiberduk och sprayflaskan är allt som krävs för en nytvättad bil! Den unika formulan är helt säker att använda på lättare smutsade fordon för att snabbt återfå glans och lyster. Spraya ut produkten över en mindre yta och torka av med en ren mikrofiberduk i långa svepande rörelser. Börja från taket och jobba dig nedåt. Torka försiktigt utan tryck för att fånga upp smutsen med en sida av duken. Vänd sedan till en ny ren sida för en sista avtorkning. Se till att alltid använda en ren del av duken för varje ny panel. Allt eftersom duken mättas med medel behövs mindre mängd produkt. Denna typ av tvätt rekommenderas för bilar med liten till måttlig nedsmutsning. Här hittar du denna mirakelprodukt!

 

 

 

Tillbaka till Guider